De o perioadă de timp încoace pregătim unele noutăţi în ceea ce priveşte comunitatea noastră. Deşi nu suntem pregătiţi să dăm toate detaliile, întrucât termenul de predare a documentelor necesare redirecţionării a 2% din impozit este 25 mai 2012, am decis să publicăm cererea noastră de a ne susţine şi prin această formă.

Menţionăm faptul că am dorit şi am reuşit cu ajutorul Domnului să ne constituim ca şi organizaţie non-profit cu numele „Artişti pentru Artist” care să vină în sprijinul artiştilor creştini. Prin urmare, prin redirecţionarea impozitului pe venit de 2% puteţi fi parte la această lucrare.

Pentru cei care nu cunoaşteţi prevederea 2% din Codul Fiscal, prin intermediul acesteia, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea să direcţioneze 2% din impozitul pe venit către o entitate nonprofit înfiinţată conform Ordonanţei nr. 26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii. Pentru mai multe informaţii accesaţi http://doilasuta.ro/continut/index.php/info-2/contribuabili

Ce trebuie să faceţi?

1. Descărcaţi documentul de la link-ul de mai jos:
>> DESCARCĂ FORMULARUL 230 <<
2. Completaţi formularul cu datele dumneavoastră.
3. Semnaţi şi depuneţi personal un exemplar din Formularul 230 completat de dvs. la administraţia financiară (la Finanţe) de care aparţineţi (unde aveţi domiciliul sau unde locuiţi efectiv). Formularul se poate trimite şi prin poştă, ca scrisoare recomandată, pe adresa administraţiei financiare de care aparţineţi (unde aveţi domiciliul).

Termenul limită este 25 mai 2012.

Vă mulţumim pentru suportul acordat!
Echipa CetatePeMunte



Vezi mai multe articolele publicate de >>> <<<

Spune părerea ta!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toate comentariile sunt filtrate de echipa site-ului.
Vă rugăm completaţi numele şi e-mail-ul, altfel comentariile nu vor fi aprobate.
Comentariul dumneavoastră va fi vizibil doar după o scurtă perioadă de timp.
Vă mulţumim pentru înţelegere!

*