Salut! Sunt Hord Beniamin, noul moderator CPMW şi am deosebita plăcere să anunţ începerea unei noi ediţii a CPMW.
Cele trei ediţii care s-au desfăşurat până acum au fost încântătoare, de aceea putem spune cu adevărat “Eben-Ezer” (Până aici Dumnezeu a fost cu noi).
Ştiu că sunteţi nerăbdători să participaţi la o noua ediţie, aşa că fără alte prezentări am să anunţ tema în care trebuie sa fie cuprinse pozele voastre, şi anume: AŞTEPTARE !!!

Ca si pana acum, predarea pozelor se va face la adresa de mail cpmw@cetatepemunte.ro iar timpul în care se desfăşoară această ediţie este din 7 Martie – 19 Martie ora 00:00.

Însă înainte de a vă spune “spor la fotografiat”, vreau să anunţ nişte schimbări oarecum importante în desfăşurarea acestei ediţii:

1) fiecare poză care o trimiteţi trebuie să fie însoţită de o descriere unde să motivaţi de ce consideraţi că respectiva imagine exprimă ideea de “aşteptare”.

2) încercaţi să trimiteţi poza la o rezoluţie cât de cât acceptabila ( undeva la 1024×768 zic eu că e suficient, poate chiar mai mare, dar nu cu mult.)

3) sigla cetatepemunte nu va mai trebui să o adăugati voi. Ne vom ocupa noi de acest detaliu, doar să avem pozele pe care să o “lipim” :P

Deci, acestea fiind scrise, eu vă doresc inspiraţie din plin, spor la fotografiat si Domnul să fie slavit şi prin această lucrare.
Cu respect, BenyVezi mai multe articolele publicate de >>> <<<

Spune părerea ta!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toate comentariile sunt filtrate de echipa site-ului.
Vă rugăm completaţi numele şi e-mail-ul, altfel comentariile nu vor fi aprobate.
Comentariul dumneavoastră va fi vizibil doar după o scurtă perioadă de timp.
Vă mulţumim pentru înţelegere!

*