Seară de poem, cânt și film creștin – Arad

Joi, 18 noiembrie 2010, orele 18:00, la Arad are loc un eveniment special care cuprinde: vizionarea filmului “Magdalena”, dezbatere cu Cătălin Dupu, recitaluri de poezie cu Viorel Iuga, Lazăr Magu, Horia Nicoară – de la Biblioteca Județeană Arad, Cornel Marandiuc și premiera pe Arad a filmului “La frontieră”, moderare – Ovidiu Drăgan.

Programul are loc la Biserica Renașterea, intrarea fiind liberă.

——————————————————————————————

În zilele de 19 și 20 noiembrie 2010 la Arad se desfășoară o campanie dedicată tinereții, în care două evenimente sunt direcționate spre universul media!

Vineri, 19 noiembrie, la Biserica Golgota Bujac, de la 18.00, au loc: vizionare de scurt-metraje, muzică, concursuri cu premii și mesaj!

Sâmbătă, 20 noiembrie, de la 13.00 urmează curs de fotografie și scurt-metraje, proba practică, premii și concursuri, dezbateri. Filmul Surprize în lanț rulează de la 16.30 – orice vârsta poate vedea filmul.

Invitați: Cătălin Dupu, Dan Silviu Gherman, Ioan Bușan, Ion Damian.
Locația bisericii: str. Sânzienelor, nr 8. Intrarea este liberă.

Organizatori și parteneri media: Biserica Creștina Baptistă Golgota Arad, Centrul Artă pentru Viață, Radio Filadelfia, Colegiul Sfânta Treime București, cetatepemunte.roVezi mai multe articolele publicate de >>> <<<

Spune părerea ta!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toate comentariile sunt filtrate de echipa site-ului.
Vă rugăm completaţi numele şi e-mail-ul, altfel comentariile nu vor fi aprobate.
Comentariul dumneavoastră va fi vizibil doar după o scurtă perioadă de timp.
Vă mulţumim pentru înţelegere!

*