Deschid căsuţa de e-mail, citesc, zâmbesc…

INBOX(1): “La mulţi ani, cetatepemunte!”

Şi titlul atinge adâncul inimii mele. Avem un an de existenţă, un an de binecuvântări cereşti, un an în care Dumnezeu a fost cu noi. Pentru aceasta, am dori să spunem “mulţumim frumos, Doamne”. Aşa că vă încurajez pe toţi cei care aţi fost implicaţi în această lucrare sau aţi fost motivaţi prin ea, să vă luaţi câteva momente în care să Îi mulţumiţi Tatălui ceresc pentru talentul şi motivaţia dăruită, pentru oportunităţile date, pentru toate binecuvântările revărsate peste voi, peste noi…

Urmează nişte statistici care sper că vor fi o încurajare pentru fiecare.

Vizitatori unici septembrie 2008 – august 2009 (statistică trafic.ro): 10.218

În acest an, 28 de persoane din ţară sau din alte părţi ale lumii au dorit să-şi pună talentul la dispoziţia Creatorului şi a voastră (nu e chiar aşa de uşor precum pare).

Ei s-au implicat în domenii diverse precum meditaţii şi gânduri creştine, poezii creştine, muzică şi fotografie.

Au publicat 90 de posturi, care au avut un feedback de 69 de commenturi. Şi aici aş vrea să am o observaţie. Suntem cam zgărciţi în a spune “mulţumesc pentru post/cântare/orice”. Face enorm de mult să primeşti un feedback pozitiv, aşa că, deşi suntem în perioadă de criză, am putea să lăsăm economia de aprecieri la o parte.

De asemenea, mulţumim tuturor site-urilor care ne-au promovat prin schimb de banner/link şi mulţumim CreativeWorld.RO pentru hosting-ul asigurat.

A fost un an în care am învăţat să colaborăm pentru a dărui din ceea ce ne-a fost dăruit.

La mulţi ani, cetatepemunte!Vezi mai multe articolele publicate de >>> <<<

4 comentarii

  1. Intradevar, nu stiu cum privesc restu siteul asta, de pt mine ii un loc unde ma mai destind cu muzica buna, poezii inteligent gandite si ganduri frumos expuse..si…cireasa de pe tort!!…toate sunt spre slava Domnului
    Dumnezeu sa te binecuvinteze prietene “admin” pt lucrarea care o faci cu siteu asta:)
    La multi ani, cetatepemunte!

  2. Doamne ajuta ca la anu sa spui tot ce ai spus si acuma dar impatrit!:) cel mai fain site cu cei mai faini oameni:D ! Be blessed all. :)

  3. la multi ani cetatepemunte !!! esteeeee!!!! fiti binecuvantati toti de pe aici :))!!!!!!!

  4. WOW!:..nu imi vine sa cred…deja un an?…ce tare…. ce sa zic?…. Dumnezeu sa se bucure de tot ceea ce pot gasi tinerii aici!… Si ca la urmatoare aniversare…cand ‘bebeul’ va implini 2 anisori sa poti scrie ca a dat criza peste noi, nu mai ai pur si simplu timp de respiro, e avalansa de creatii proprii!!! :D Domnul sa fie cu noi cu toti si el sa-si reverse binecuvantarile peste cetatea noastra de pe munte! :)

Spune părerea ta!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toate comentariile sunt filtrate de echipa site-ului.
Vă rugăm completaţi numele şi e-mail-ul, altfel comentariile nu vor fi aprobate.
Comentariul dumneavoastră va fi vizibil doar după o scurtă perioadă de timp.
Vă mulţumim pentru înţelegere!

*