Reformă?! Da…

Comparând ideile de la care am pornit (să motivăm creștinii talentați să își folosească darul, și în acelşi timp să aducem posturi de calitate) cu rezultatele concrete ale acestui site, noi, echipa cetatepemunte, am lăsat capul în jos… Ne pare rău pentru că nu am stat lângă principiile pe care le aveam (sau nu) de la bun început.

Din aceste motive, următoarea perioadă va fi una de restabilire a strategiei şi a principiilor. Se va face un pic de curățenie între posturi, se vor reconsidera condițiile de acceptare ale creaţiilor, precum și alte aspecte legate de desfășurarea activităților pe site.

La ce să vă așteptați în următoarea perioadă?

Nici un post nou. Deși userii vor putea să adauge creațiile lor pe site, nici una din acestea nu vor fi vizibile până în momentul finalizării acțiunii pe care o anunțăm.

Articole șterse. Ne cerem scuze pentru această procedură atât de la autorii articolelor, cât și de la vizitatorii site-ului nostru.

Cam acestea sunt noutăţile pentru următoarele 2 luni. Vom anunța finalizarea procesului printr-o altă știre. Vă mulțumim pentru înțelegerea acordată!

Echipa CetatePeMunte.Vezi mai multe articolele publicate de >>> <<<

Nici un comentariu

Trackbacks/Pingbacks

  1. Votează și tu! | Cetate pe Munte - [...] păcate, nu acesta este postul care anunţă că perioada de reformă s-a încheiat. În schimb, am vrea să știți…

Spune părerea ta!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toate comentariile sunt filtrate de echipa site-ului.
Vă rugăm completaţi numele şi e-mail-ul, altfel comentariile nu vor fi aprobate.
Comentariul dumneavoastră va fi vizibil doar după o scurtă perioadă de timp.
Vă mulţumim pentru înţelegere!

*