- Cetate pe Munte - http://www.cetatepemunte.ro -

Puzzle de Crăciun (anunţ)

Se apropie Crăciunul!!!

Este sărbătoarea cadourilor – de fapt este sărbătoarea celui mai mare şi frumos Cadou pe care lumea l-a primit vreodată – şi am dori să pregătim împreună cu voi un dar speical pentru cei care vor să retrăiască puţin din atmosfera primului Crăciun.

Pentru cei care vă întrebați despre ce ar putea fi vorba, urmează explicațiile.

Cum vi se pare ideea unui puzzle? Un puzzle alcătuit din creațiile voastre originale bine înțeles (din orice domeniu acoperit de categoriile noastre). Cum ar fi dacă piesa voastră de puzzle ar descrie Noaptea Nașterii din perspectiva unui anumit personaj care a luat parte la acel eveniment, iar altul să aleagă să completeze puzzle-ul dintr-o altă perspectivă?

Ce au trăit Iosif, Maria, păstorii? Cum a fost perceput evenimentul de către hangiu, de către oaspeţii din casa de poposire, de către animalele din staul sau ce ar spune ieslea în care a fost culcat Pruncul? Alege orice element prezent in Noaptea Nașterii și pune-te în locul lui pentru câteva momente… Cum ți se pare? Cum te simți? Ce vezi? La ce gânduri te duce această experiență? Și lista întrebărilor ar putea continua…

În speranța că explicațiile de mai sus au fost suficient de clare, îți reamintim că pentru a completa și tu acest puzzle, ai nevoie de un cont pe site-ul nostru, iar mai apoi trebuie să îți trimiți articolul (din orice domeniu) pentru revizuire. Răspunsuri la întrebări legate de problemele tehnice găsești la secțiunea cu întrebări și răspunsuri.

Tu cum vei contribui în acest an la puzzle-ul de Crăciun CetatePeMunte?
Ne poți trimite articoulul tău original, îi poți încuraja pe cei care participă postând un comentariu cu aprecieri, sau poți apăsa butonul de « Like » :)