Vrei să primeşti noutăţi pe mail? Completează formularul de mai jos. Vei primi maxim un e-mail pe zi, în cazul în care există noutăţi pe blog. Dacă nu, stai liniştit! Nici nu vei şti că existăm :)

ATENȚIE! Vei primi un e-mail de confirmare. Dacă nu urmezi link-ul din acel mesaj, contul tău nu va fi activ și nu vei primi noutăți de pe site-ul nostru. Te rugăm să verifici şi folderul “Spam”.

Introdu adresa ta de e-mail în căsuţa de mai jos:

Serviciu oferit de FeedBurnerVezi mai multe articolele publicate de >>> <<<

3 comentarii

  1. Ii multumesc Domnului ca v-am descoperit, ca existati, ca V-a creat, ca V-a inzestrat cu atatea daruri, cu atata intelepciune. EL sa va binecuvinteze si sa va caluzeasca si pe mai departe! Abia astept, ca un copil care a primit un dar, sa va cunosc si ca Domnul sa-mi vorbeasca !(imi cer iertare, dar nu cunosc limba engleza, pe vremea mea se facea rusa si franceza…asa ca daca voi gresi e din motive obiective). Sunt educatoare de peste 30 de ani, la o gradinita de stat, iar Domnul S-a indurat de mine in 2000 cand m-a vindecat de cancer, Slava LUI! Cuvinele sunt atat de mici ca sa-I pot multumi. ..Ma rog ca Domul sa ma calauzeasca prin Duhul Sfant si sa il pot prezenta pe cel nascut intr-un staul in Betleem, atat copiilor cat si parintilor(as avea nevoie de scenete crestine, poezii crestine, cantece pentru prescolari 3-6,7 ani, ma puteti indruma? ajuta cu vre-un sfat?).V aiubesc! Va las in harul si in bratul Domnului!

  2. multumesc domnului ptr acest sait slujesc prin cintare unde as putea gasi ceva negative?

  3. Va multumesc pt. ca existati

Spune părerea ta!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toate comentariile sunt filtrate de echipa site-ului.
Vă rugăm completaţi numele şi e-mail-ul, altfel comentariile nu vor fi aprobate.
Comentariul dumneavoastră va fi vizibil doar după o scurtă perioadă de timp.
Vă mulţumim pentru înţelegere!

*