- Cetate pe Munte - http://www.cetatepemunte.ro -

3 ani de existenţă

3 ani… şi încă existăm.

Nu, nu a fost simplu şi atunci când mă gândesc la complexitatea propoziţiei pe care tocmai aţi citit-o, la toate provocările pe care le-am întâmpinat ca şi echipă, la binecuvântările venite de sus prin această lucrare şi la multe alte aspecte pe care nu le voi menţiona acum, îmi dau seama de adevăratul motiv pentru care încă existăm: Dumnezeu este cu noi… Dumnezeu este cu noi!

De aceea, în primul rând am vrea să Îi aducem Lui mulţumiri şi laude din toată inima şi ne-am bucura dacă şi voi aţi face acest lucru împreună cu noi. Lucrarea noastră, jertfa pe care o depunem este motivată de slujirea pe care o facem pentru El. Dacă sunt aspecte pozitive pe care le-aţi văzut în comunitatea noastră, e timpul să Îi mulţumiţi lui Dumnezeu!

Spuneam mai devreme că am întâmpinat provocări ca şi echipă. Ce mare har! Poate unul din cele mai grele aspecte ale acestei slujiri a fost să găsesc oameni ai lui Dumnezeu care să aibă cunoştinţele necesare şi motivaţia corectă pentru a intra în slujirea de moderatori. Aşadar, m-aş bucura dacă rugăciunile voastre ar conţine următoarele nume: Naomi Vesa, Roxana Ceceu, Beniamin Hord. Şi poate că dacă veţi susţine această problemă în continuare, la anul vom avea mai multe nume în această listă :)

Desigur, o comunitate nu poate exista fără membrii ei. Acum ne îndreptăm privirile spre voi, cei care aţi contribuit cu darul vostru şi am vrea să vă spunem într-un glas “Dumnezeu să vă răsplătească!”. Aţi fost o încurajare pentru mulţi şi nu de puţine ori Dumnezeu ne-a cercetat prin arta voastră. Slavă Lui şi mulţumiri vouă!

Şi da, fără rugăciunile şi încurajările voastre, ale vizitatorilor, nu am fi aici. Vă mulţumim!

3 ani şi incă existăm… Dar atunci când Dumnezeu îţi coordonează viaţa, scopul tău nu e acela de a supravieţui doar. Aşadar, cu bucurie vă anunţăm 5 lucruri pe care Dumnezeu ne-a ajutat să le dezvoltăm începând de anul acesta:

1) Noul design. Sperăm ca de acum totul să fie mult mai simplu, mai clar şi mai frumos.
2) Conceperea statutului. Vizitând secţiunea “Despre noi” puteţi afla care este viziunea noastră.
3) Noua platformă audio şi playlist-ul CPM. La secţiunea “Diverse” găsiţi un playlist cu muzica de pe site-ul nostru. Platforma SoundCloud.
4) Mesaje între utilizatori. De acum poţi intra în conversaţie cu oricare din membrii comunităţii noastre fără ca adresa ta să fie vizibilă. Pentru detalii verifică întrebarea #9 de la “Întrebări frecvente”.
5) Resurse pentru artişti. Ştim că există 3 categorii de persoane care se implică în comunitatea noastră: unii cu mult talent şi puţină dorinţă de slujire, alţii cu multă râvnă, dar puţine cunoştinţe. Pe cea de-a 3-a variantă o puteţi intui uşor. Pentru cei care ar avea nevoie de mai multe cunoştinţe, am încercat şi vom încerca să dezvoltăm o secţiune de resurse oferite de persoane cu multă pricepere în domeniul artei.

Sper ca toate aceste îmbunătăţiri să fie de un real folos pentru lucrarea în care ne implicăm.

Dumnezeu să vă binecuvinteze!

Cristi Iuga