Cu ajutorul lui Dumnezeu, am reuşit să lansez primul meu album cu compoziţii proprii intitulat “În fiecare dimineaţă”. Am plăcerea de a vă oferi una din piesele acestui album pentru descărcare gratuită. Vezi butonul DOWNLOAD din dreapta căsuţei de mai jos.

 

 

M-aş bucura ca mesajul acestei piese să ajungă la cât mai multe persoane, deci vă încurajez să vă folosiţi de orice mijloc posibil [torrent-ul este inclus] pentru a distribui această piesă.

Pentru detalii şi modalităţi de achiziţionare, vă rog vizitaţi http://muzica.iugacristian.ro. Mulţumesc!Vezi mai multe articolele publicate de >>> <<<

5 comentarii

  1. Sa sti Cristi ca imi place foarte mult albumul care tu l-ai lansat .Domnul sa te binecuvinteze.

  2. Multumesc mult, Ioana! Dumnezeu sa te binecuvinteze si pe tine.

  3. Dupa cum a inceput melodia, orchestratia aveam impresia ca este vorba de o melodie crestina traditionala , dar nu a durat mult si au aparut si ritmul tobelor , asa ca pana la urma muzica asta nu se desebeste nu nimic de celelalte,aparute in ultimul timp.
    http://muzica-crestina-net.blogspot.com
    http://crestiniiazi.wordpress.com/muzica-crestina/

  4. Domnul sa te rasplateasca

  5. Salut Cristi! Suna fain ceea ce am auzit din albumul tau…Pe acest site am postat si eu un eseu, cu toate ca scriu uneori si versuri. Incontestabil muzica ta e incomparabil mai buna decat versurile mele, insa cred ca as putea da o mana de ajutor. Ar fi absurd sa iti propun o colaborare? Desigur daca tu vezi ceva care sa merite asa ceva. Blogul meu este http://altarul.blogspot.ro si cu toate ca probabil ma pricep mai bine la eseuri, poate ca nu scriu nici versuri atat de rele!… Zic si eu!… :)

Spune părerea ta!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toate comentariile sunt filtrate de echipa site-ului.
Vă rugăm completaţi numele şi e-mail-ul, altfel comentariile nu vor fi aprobate.
Comentariul dumneavoastră va fi vizibil doar după o scurtă perioadă de timp.
Vă mulţumim pentru înţelegere!

*