Salutare prieteni !

Cea de a 5-a editie CPMW a ajuns la final, mulţumesc mult celor care au participat şi ne-au trimis fotografiile pe care le-au realizat.  Dintre toate cele pe care le-am primit, au fost alese acele fotografii care au respectat tema, și care au corespuns cerinţelor tehnice şi de calitate menţionate în anunţul de la începutul acestei ediţii.

Pe această cale aş dori să insist ca pe viitor, să încercaţi  să realizați fotografiile pe care le trimiteți la o rezoluţie cât mai bună, motiv pentru care aş sugera folosirea aparatelor foto (de la compacte până la DSLR-uri) şi nu a telefoanelor mobile deoarece dorim ca aceste fotografii să poată fi apreciate şi de folos pentru cât mai multă lume.

Fotografiile care au fost alese şi care “aduc” realizatorilor câte un tricou CPM  sunt următoarele :

Wallpaperele acestei ediţii pot fi downloadate aici: CLICK

Doresc să le mulţumesc din nou tuturor celor care au trimis fotografii și vă încurajez să continuați să participați şi la următoarele ediţii. Să nu uităm că şi aceste ediţii sunt o lucrare spre slava Domnului şi pentru încurajarea tuturor.

Mulţumim lui Dumnezeu că până aici a fost cu noi, vă aşteptăm cu drag la următoarele ediţii, cu teme interesante și alte surprize   :-)

Domnul cu voi!

Cu respect,

Beni HordVezi mai multe articolele publicate de >>> <<<

Spune părerea ta!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toate comentariile sunt filtrate de echipa site-ului.
Vă rugăm completaţi numele şi e-mail-ul, altfel comentariile nu vor fi aprobate.
Comentariul dumneavoastră va fi vizibil doar după o scurtă perioadă de timp.
Vă mulţumim pentru înţelegere!

*