- Cetate pe Munte - http://www.cetatepemunte.ro -

Mă-ncred în Tine…

Mă-ncred în Tine Doamne pentru că Tu tot timpul ai fost părtaş la fiecare zâmbet al meu,la fiecare lacrimă ce-a curs pe obrazul meu,la fiecare dezamăgire pe care o aveam din partea celor dragi care nu cunosc Cine eşti cu adevărat, Dumnezeul Atotputernic….

Mă-ncred în Tine pentru că Tu eşti Cel ce mi-ai promis că dacă îmi vei fi desfătarea Tu îmi vei da tot ce-mi doreşte inima….

Mă-ncred în Tine şi las toate planurile mele,toate visele mele,tot ce eu sunt, pentru că sunt deplin încredinţată că Tu vei lucra….

Mă-ncred în Tine pentru că Tu vei face să strălucească dreptatea mea ca lumina şi dreptul meu ca soarele la amiază…

Cât de scumpă este bunătatea Ta Doamne, la umbra aripilor Tale găsesc adăpost, mă saturi de belşugul Casei Tale şi mă adapi din şuvoiul desfătărilor Tale,căci la Tine este izvorul vieţii,prin lumina Ta, eu văd lumina…de aceea nădăjduiesc in Tine….

Mă-ncred în Tine,pentru că, la fiecare pas, Tu mi-ai arătat câte o fărâmă din Tine şi atunci când am găsit-o am simţit că prind aripi să zbor tot mai aproape de Tine….

Mă-ncred în Tine pentru că la fiecare viscol care s-a năpădit asupra casei mele Tu ai ţinut-o din temelii cu toată puterea Ta şi nu ai lăsat-o dărâmată…

Atunci când am alunecat, Tu m-ai prins de mână, când am cazut Tu m-ai ridicat să-mi pot continua drumul, dar niciodată nu m-ai lăsat jos,de aceea mă-ncred in Tine….

Mă-ncred în Tine pentru că Tu esti Singurul ce poate să-mi scrie romanul vieţii mele, filele ce le-am scris eu şterge-le Doamne şi rescrie-le cu Dragostea şi cu Pacea Ta…..

Mă-ncred în Tine fiindcă Tu m-ai îmbrăcat în haina mântuirii Tale şi mi-ai câştigat deplina ÎNCREDERE…