… iar Buzele mele vor proslăvi Numele Tău Dumnezeule!

“Adonai, baruh abab eshem!” — în Dumnezeu este calea.

în luptă mi-ai fost mereu umbră pe mâna dreaptă, aşa că am înţeles că nu am fost lipsită de Prezenţa Ta nici o clipă. Ascultam strigându-se Numele Tău de la răsărit la apus, aşa că oriunde m-ai trimis, Yahve, Tu ai fost cu mine!
Din lupte am ieşit victorioşi, am intrat pe porţi cu fruntea sus, cu Shalom în inimi şi pe buze!

La fiecare strigăt înălţat spre Tine îmi răspundeai în sunetul tainic al tunetului, şi îţi simţeam durerea în strălucirea fulgerului!

Mi-ai liniştit sufletul când mi-Ai spus că încă mai avem parte de cruce!

Când oamenii intrau cu bocancii urii plini de noroi, pe pragul sufletului meu, şi plecau lăsând nimic, îmi striga inima şi carnea îmi era sfâşiată de durere… dar atunci îmi aduce-ai o cântare nouă pe buzele arse… mă aduce-ai în închinare pe culmile Taborului!

De atâtea ori am fost dărâmată şi tot de-atatea ori m-ai înălţat, încât am impresia că nu am căzut niciodată…

De când te-am făcut scut şi armură; de când te strâng la piept, puterea-mi creşte. Deşi, uneori ..sabia Ta îmi desparte duhul de trup, visele mele de visele Tale şi voia mea de voia Ta… braţul Tău rămâne puternic şi Mâna Ta este tare!

” Voi cânta întotdeauna îndurările Domnului; voi spune din neam în neam, cu gura mea, credincioşia Ta! ” …fiindcă te-am părăsit, te-am lovit, te-am înjosit şi ţi-am aruncat în braţe, în palme şi în coapsă, toată vina mea… dar lacrimile mele te-au întors şi căinţa mea te-a facut să-ţi reînnoieşti legământul cu mine!
M-ai lăsat să fiu dărâmată ca să mă construieşti apoi, din nou, mai aproape de mijlocul Cerului.
Am îmbrăcat armura, Cuvântul Tău, şi de atunci sunt într-o continuă luptă, dar luptăm împreună!

Mă odihneşti la umbra gândurilor Tale, gânduri de pace, şi-mi ţi visele în inima Ta, Dumnezeule!
Chiar de-ar fi să cadă o mie în faţa mea şi chiar zeci de mii alături, ştiu ca legământul de pace nu se va-ndepărta de la mine, din pricina credincioşiei Tale!
Leul din Iuda îmi va fi Stâncă, scut şi putere! îţi voi cânta bunătatea şi dreptatea Elohim, voi vorbi dragostea Ta Shilo, voi arăta învăţăturile Tale Rabi.

Ai presărat în mine Golgota sub formă de cruce şi-acum tot ce vreau să fac e să iubesc până la moarte… iar dacă nu va fi asa vreodată, mai loveşte-mi palmele, din când în când, cu o aducere-aminte, sau măreşte gaura tălpilor de vor vrea să se dea jos de pe lemnul de jertfă!

Păstrează-mi sufletul sub forma Ta, Isus… sub forma Ta de Dragoste!Vezi mai multe articolele publicate de >>> <<<

Spune părerea ta!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toate comentariile sunt filtrate de echipa site-ului.
Vă rugăm completaţi numele şi e-mail-ul, altfel comentariile nu vor fi aprobate.
Comentariul dumneavoastră va fi vizibil doar după o scurtă perioadă de timp.
Vă mulţumim pentru înţelegere!

*