În frenezia jocului de-a v-aţi ascunselea al notelor de pian, închid ochii şi respir adânc. Îmi caut cuvinte să exprim ceea ce aş dori şi ţie să îţi spun. Dar fiecare cuvânt scris se luptă cu fiecare vibraţie a corzilor de pian. Da, sunt atât de mulţumitoare acum de faptul că Dumnezeu mi-a dat privilegiul imens de a auzi fiecare sunet, acord…Oare câţi oameni ar dori să înţeleagă măcar o mişcare a degetelor unui pianist pasionat, dar nu pot?

Oare câţi din cei apăruţi în lumea aceasta cu un minus faţă de noi, cei..”normali” ar dori ca măcar pentru un minut ca auzul lor să prindă o frântură din vocea umană?

Dar în mod paradoxal, pe faţa lor vezi mai des un zâmbet decât pe faţa noastră. Mă întreb…cât de indignat priveşte Dumnezeu spre noi, dorind parcă să ne apuce de mânecă şi să ne trezească din nemulţumirea ce zace de prea multe ori în noi înşine.

Nu…nu am nimic mai bun decât ceilalţi. Sunt doar o bucată de pământ, de humă arsă. Doar că El s-a îndurat de mine. Şi doar atingându-mă cu mâna-I divină a putut să mă transforme într-un un vas mic, dar hotărât în drumul lui spre Desăvârşire.

Tată, deschide-ne urechile interioare pentru a percepe jocul viitor al instrumentelor din cer…de sus…şi astfel, să tânjim şi mai mult după locul pe care ni-l pregăteşti…Nu ne lăsa să ne afundăm în lumea aceasta plină de indiferenţă şi îmbătată de muzica falsă a egoismului…Te rog, nu ne lăsa pierduţi şi insensibili la tot ce ne-ai dăruit…Şi pentru fiecare “plus” să-ţi mulţumim smeriţi şi copleşiţi de bunătatea Ta…Vezi mai multe articolele publicate de >>> <<<

Un comentariu

  1. Wow… Profund si foarte frumos exprimat. Am mai citit textul, dar acum am ramas impresionat. Se pare ca atunci am citit doar… Acum insa ma intreb daca nu cumva ai atins pragul de 100% cuvinte perfect alese si plasate… Iar acum – cateva secunde mai tarziu – nu ma mai intreb. E timpul sa lasam nemultumirile la o parte si sa ne bucuram de tot ceea ce ne-a dat Dumnezeu!

Spune părerea ta!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toate comentariile sunt filtrate de echipa site-ului.
Vă rugăm completaţi numele şi e-mail-ul, altfel comentariile nu vor fi aprobate.
Comentariul dumneavoastră va fi vizibil doar după o scurtă perioadă de timp.
Vă mulţumim pentru înţelegere!

*