Nu te-ngrijora atunci când valurile sunt tot mai mari şi barca credinţei tale se clatină tot mai mult, ci aminteşte-ţi că El este ocrotirea ta care te scoate din necaz şi te inconjoară cu cântări de izbăvire….

Nu te-ngrijora atunci când nu mai ştii unde să păşeşti, ci adu-ţi aminte de Dumnezeul tău care ţi-a promis că te va-nvăţa şi-ţi va arăta calea pe care trebuie s-o urmezi,te va sfătui si va avea privirea îndreptată asupra ta….

Nu te-ngrijora cu privire la unde vei locui, căci cel ce umblă in neprihănire va locui veşnic  în Cortul Său şi va sta pe muntele Său Cel Sfânt….

Nu te-ngrijora când nedreptate este-n jurul tău ci ai incredere in Bunătatea Lui, fii cu inima veselă din pricina mântuirii Sale,cântă Domnului că ţi-a făcut bine,El iţi va face dreptate….

Nu te-ngrijora de ziua de mâine, căci El este un ajutor ce nu lipseşte niciodată in nevoi, El aude glasul oilor Sale, le strigă pe nume şi le ţine la adăpost…

Nu te-ngrijora de vrăşmaşul care încearcă să te despartă de Domnul tău,căci nimeni si nimic nu va putea vreodata sa ne despartă de dragostea lui Dumnezeu Tatăl nostru care nu oboseşte niciodată să ierte şi este gata întotdeauna să-ţi ofere o nouă şansă….

Nu te-ngrijora când totul pare a fi in ceaţă şi nu mai poţi vedea, căci copiii Lui nu umblă prin vedere ci umblă  prin CREDINŢĂ….

Nu te-ngrijora când toate lucrurile par a se prăbuşi si nu au nimic in comun cu ceea ce ai plănuit tu, gândurile tale nu sunt gândurile Lui, planurile tale nu sunt planurile Lui, insă toate lucrurile lucrează impreună spre binele tău, tu care-L  iubeşti pe Dumnezeu….

Nu te-ngrijora atunci când ai căzut, caci El iţi va ridica sufletul din locuinţa morţilor si-ţi va da un duh nou, proaspăt, pentru a-I aduce Slava şi cinstea cuvenită in toate lucrurile,prin El ai voinţa, dar si înfăptuirea….

Când cerul pare sa tacă, şi răspunsurile rugăciunilor tale încetează să apară, nu-ţi pierde nădejdea,ORICE LUCRU EL ÎL FACE FRUMOS LA VREMEA LUI…orice răspuns vine la vremea lui…

NU TE-NGRIJORA, o mie sa cadă alături de tine si zece mii la dreapta ta ,dar de tine nu se va apropia….Vezi mai multe articolele publicate de >>> <<<

6 comentarii

  1. domnul cu tine

  2. te iubesc mult!

  3. MI-AU DAT LACRIMILE DE BUCURIE
    !

  4. Domnul sa te binecuvanteze!

  5. aceste ganduri frumoase mi-au imbarbatat inima

  6. Amin, Amin, Amin! Te iubim si cuvintele mi-au alinat sufletul la momentul potrivit. DOMNUL SA TE BINECUVINTEZE TE IUBIM MULT!

Spune părerea ta!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toate comentariile sunt filtrate de echipa site-ului.
Vă rugăm completaţi numele şi e-mail-ul, altfel comentariile nu vor fi aprobate.
Comentariul dumneavoastră va fi vizibil doar după o scurtă perioadă de timp.
Vă mulţumim pentru înţelegere!

*