Ne bucurăm mult de dorința ta de a te implica în lucrarea desfășurată pe cetatepemunte.ro!

Pentru început, am dori să îţi spunem că scopul nostru este acela de a forma o comunitate de artiști creștini ale căror compoziţii proprii să fie promovate prin platforma noastră. Probabil că ai știut lucrul acesta, dar am vrea ca acum să pui accentul pe termenul de “comunitate”. Aceasta înseamnă că, implicându‐te în această lucrare, vei fi o parte din noi. Ne așteptăm să lucrezi împreună cu noi, îți încurajezi colegii de breaslă sau, atunci când este cazul, să oferi un feedback constructiv asupra unor compoziţii.

O altă așteptare pe care o avem este legată de susținerea proiectului nostru prin rugăciune. Ce frumos este să știi că alături de tot efortul depus, fiecare participant luptă în rugăciune alături de tine!

Iar acum, chestiunile mai tehnice… Nu te speria! E simplu!

1. Cont cetatepemunte.ro

Fiecare autor are nevoie de un cont personal pe care îl poate activa doar administratorul site‐ului. Deşi toate posturile sunt publicate de către editori, acesta este absolut necesar pentru o mai bună organizare la nivel tehnic.

Pentru a crea acest cont avem nevoie de informaţiile de mai jos:

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Data naşterii (obligatoriu)


După validarea informaţiilor, contul tău va fi creat şi vei primi un mesaj pe adresa de e-mail cu parola generată pentru contul nou creat.

2. Trimiterea creaţiei

După ce ai un cont pe site-ul nostru, pentru a posta trebuie să trimiţi creaţia ta la posts@cetatepemunte.ro incluzând toate detaliile necesare postării. Spre exemplu, la secţiunea literatură ai putea trimite un fişier PDF sau Microsoft Word împreună cu o fotografie pe care o doreşti inclusă în pagina cu textul tău.

Creaţia ta va trece, înainte de a fi publicată, prin “mâna” moderatorilor care îşi rezervă dreptul să respingă sau să ofere feedback referitor la creaţia trimisă pentru realizarea unor modificări, după caz.

3. Publicarea articolului

Odată aprobat, postul tău va fi afişat pe site şi vei primi un email cu adresa la care tu şi alţii pot vizualiza creaţia nou vizibilă pe cetatepemunte.ro. Simplu, nu? :)

Dacă totuşi nu te descurci, ne găseşti la secţiunea “Contact”.

Aşteptăm să te implici!