Cetate Pe Munte este o comunitate de ARTIŞTI CREŞTINI care îşi propun să Îl glorifice pe Dumnezeu prin intermediul artei creştine.

Valori

Valorile după care ne ghidăm și pe care dorim să le transmitem ca și comunitate creștină sunt următoarele :

a)      Loialitate față de mesajul Sfintei Scripturi – Orice mesaj transmis sau promovat de către Cetate Pe Munte, va fi în conformitate cu principiile și învățătura Bibliei.

b)      Relaţie personală cu Dumnezeu – Mesajul transmis prin orice material publicat pe Cetate Pe Munte este un rezultat al cunoașterii personale a lui Dumnezeu și a Sfintei Scripturi.

c)      Atitudine de slujire – Scopul materialelelor publicate pe Cetate Pe Munte este acela de a-L sluj pe Dumnezeu, slujindu-i pe semeni.

d)     Muncă – Creațiile publicate pe site reprezintă creații originale, rezultat al eforturilor fiecărui artist de a atinge cel mai înalt nivel posibil/excelența, pentru gloria lui Dumnezeu.

e)      Diversitate în unitate – Creațiile din fiecare domeniu vor purta amprenta originalității și creativității autorului și prin urmae vor fi foarte diferite, dar toate vor avea ca scop principal glorificarea lui Dumnezeu.

f)      Corectitudine – Toate materialele publicate pe  Cetate Pe Munte  sunt împărtăşite cu acordul artiştilor.