Scop

Cetate Pe Munte este o comunitate de ARTIŞTI CREŞTINI care îşi propun să Îl glorifice pe Dumnezeu prin intermediul artei creştine.

Prin termenii creștin, artă și artist creștin înțelegem:

Creştin = persoană care Îl cunoaşte pe Dumnezeul Bibliei, a acceptat jertfa lui Hristos şi trăieşte condus de Duhul Sfânt. Creştinul nu este definit de confesiunea sa.

Artist creştin = creştin înzestrat cu talent și aptitudini care lucrează în mod creator într-un domeniu al artei, cu scopul de a-L glorifica pe Dumnezeut.

Artă creştină = Artă care transmite un mesaj compatibil cu principiile biblice și are ca scop primordial glorificarea lui Dumnezeu.

Activităţi

Pentru realizarea scopului declarat, ne propunem să oferim:

ARTIŞTILOR, un loc de desfăşurare punându-le la dispoziţie posibilităţi de interacţiune cu alţi artişti, platforme special gândite pentru munca lor, resurse utile pentru şlefuirea talentului primit, spaţiu alocat aprecierilor, dar şi criticilor constructive, ocazii de a-și promova creațiile în mediul virtual creștin

– CREŞTINILOR resurse proaspete, de calitate, menite să aducă încurajare, alinare, uneori chiar şi mustrare.Toate creațiile originale de pe site sunt publicate cu acordul autorilor. Creştinii care accesează resursele puse la dispoziţie, vor beneficia şi de metode de răspândire a mesajului Evangheliei prin intermediul tehnologiilor moderne şi nu numai.

– CELOR CARE ÎNCĂ NU ÎL CUNOSC PE DUMNEZEU, ocazia de a întâlni un Dumnezeu real, viu si preocupat de frumos  care guvernează  vieţile noastre și de a cunoaște prin intermediul artei creștine, mesajul Creatorului cu privire la viaţa lor.

Membrii

Comunitatea este compusă din:

a)      Membru fondator

b)      Moderatori

c)      Membri

d)     Vizitatori

Calitatea de membru poate fi obținută de către orice persoană care completeză formularul de înscriere și se angajează să respecte regulamentul și valorile comunității Cetate Pe Munte

Excluderea unui membru se face de catre membrul fondator, la propunerea moderatorilor sau  a cel putin trei membri ai comunitatii.