Acest text face parte din concursul de meditaţii creştine 2010. Dacă ţi-a plăcut, votează-l. Pentru alte meditaţii din cadrul concursului click aici!

Ştim cu toţii istoria convertirii lui Pavel. De când L-a întâlnit pe Dumnezeu în el s-au produs multe schimbări: crezul, numele, anturajul, dar mai ales direcţia de viaţă şi cea a alergării.
Dar toate au avut un preţ – preţul prigonirilor, al închisorii, al ţepuşului – însă, mai presus de toate, el vedea ţinta: premiul chemării cereşti, cununa slavei.

Comparându-ne cu el ne simţim mici. Dar oare Duhul care a lucrat în el cu aşa putere nu poate face minuni şi în viaţă noastră? … provocarea e să ne lăsăm schimbaţi. Nu, nu există baghetă magică ca-n basme, procesul e lung, poate dur, dar merită.
Merită să vezi vieţi transformate, oameni care nu vor mai fi niciodată la fel, suflete cu râvnă şi dor de Cer.

De când ai început să umbli cu Dumenzeu, laşi pe drumul vieţii flori, încurajare, zâmbete? Sau calea e la fel de noroioasă şi după ce ai trecut tu?
Poţi afirmă după ce L-ai întâlnit că “nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăieşte în mine”?

Stai în tăcere și meditează pentru că Cerul aşteaptă răspunsul tău. Vrei să rămâi la fel sau vrei să fii schimbat?Vezi mai multe articolele publicate de >>> <<<

Spune părerea ta!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toate comentariile sunt filtrate de echipa site-ului.
Vă rugăm completaţi numele şi e-mail-ul, altfel comentariile nu vor fi aprobate.
Comentariul dumneavoastră va fi vizibil doar după o scurtă perioadă de timp.
Vă mulţumim pentru înţelegere!

*