Schimbând bucăţi de suflet…

Publicat de la Jun 30, 2010

Acest text face parte din concursul de meditaţii creştine 2010. Dacă ţi-a plăcut, votează-l. Pentru alte meditaţii din cadrul concursului click aici! …Cât de senin m-am trezit, ningând cu fulgi de zâmbet si soare n’această zi de iunie, regăsind frumuseţea tăcută a naivităţii din copilărie… Şi-atunci ningea cu zâmbete, pentru că ningea cu îngeri care se aşezau în palmă, pe vârful nasului, pe pleoape, pe suflet şi vegheau împotriva a tot ce-i rău… Cât de infinit ar trebui să-ţi fie sufletul ca să poţi să mai crezi, după atâţia ani, că fulgii de zâmbete, de dor si drag, pot rămâne îngeri.

MAI MULT

Totul în jur se schimbǎ. Dar tu??

Publicat de la Jun 28, 2010

Acest text face parte din concursul de meditaţii creştine 2010. Dacă ţi-a plăcut, votează-l. Pentru alte meditaţii din cadrul concursului click aici! Schimbare. Întreaga viaţǎ petrecutǎ cu cea care e mereu acolo pentru tine, mereu cu mâncarea pe masǎ, mereu cu un zâmbet pe buze, mereu cu un sfat nepreţuit. Necazul loveşte. Mama nu mai este. Schimbare. Siguranţa unei relaţii pline de vise şi de idealuri pe care doreşti sǎ le atingi. Totul se nǎruie. Despǎrţire. Schimbare.

MAI MULT

Tot înainte, fruntea sus!

Publicat de la Jun 25, 2010

Acest text face parte din concursul de meditaţii creştine 2010. Dacă ţi-a plăcut, votează-l. Pentru alte meditaţii din cadrul concursului click aici! Sunt aici, acum. Nu mai vreau să văd nimic din ce se găseşte în spatele meu. Nu vreau să mă mai uit înapoi. Nu mai am la ce să mă uit înapoi, pe drumul de umbre întunecoase, unde mă simt străină. De fapt, tot ce mai contează de acum este ce se află înaintea mea. Nu pot vedea mult, deşi, cu cât distanţa e mai mare, şi claritatea. Nu pot vedea mult, dar de aceea mi-a fost dăruită credinţa: să înaintez prin ea. Chiar când culorile pălesc, chiar când nu simt nimic şi totul e rece, alb, negru.

MAI MULT

Alege să trăieşti schimbarea

Publicat de la Jun 21, 2010

Acest text face parte din concursul de meditaţii creştine 2010. Dacă ţi-a plăcut, votează-l. Pentru alte meditaţii din cadrul concursului click aici! „Dacă credinţa ta nu te schimbă, ea nici nu te-a mântuit.” – James MacDonald De multe ori văd oameni care se pocăiesc de viaţa lor, dar nu se lasă schimbaţi în totul de Duhul Sfânt. Se cere o naştere din nou, iar apoi o urmare firească ar fi o viaţa nouă, trăită în sfinţenie. Suntem eliberaţi de povara păcatelor noastre, dar uneori schimbăm aceasta într-o trăire uşoară şi ne permitem alunecări. „Să nu vă potriviţi chipului veacului acestuia, ci să vă prefaceţi (=schimbaţi), prin înnoirea minţii voastre, ca să puteţi deosebi bine voia lui Dumnezeu: cea bună,  plăcută şi desăvârşită.” Romani 12:2

MAI MULT

SCHIMBARE sau ce s-ar fi întâmplat dacă…

Publicat de la Jun 9, 2010

Acest text face parte din concursul de meditaţii creştine 2010. Dacă ţi-a plăcut, votează-l. Pentru alte meditaţii din cadrul concursului click aici! Orice schimbare presupune renunţarea la ceva ( nefolositor, de obicei) şi orientarea spre altceva, ceva nou, util şi chiar vital. Dar schimbarea TOTALĂ a avut loc la cruce, prin intermediul Domnului Isus….şi, fără o schimbare radicală, nu există mântuire…

MAI MULT