Cu Tine

Publicat de la Apr 17, 2010

Cu Tine, Doamne-n zori de zi Sau în adânc de noapte, Pot birui, orice ar fi, De-mi eşti doar Tu aproape. Cu Tine, Doamne-n vârf de munte Sau jos, în valea umbrei morţii, Pot merge drept tot înainte, Căci nu contează ce zic sorţii.

MAI MULT

Tu eşti

Publicat de la Jan 10, 2010

Eu sunt un bulgăre de tină Tu eşti o rază de lumină, Eu sunt un gând, un sigur vers Tu eşti întreg, eşti univers. Eu sunt o pată pe pământ Tu singur eşti Cel neînfrânt Eu sunt un abur ce se pierde Tu eşti Isus ce toate vede

MAI MULT

Mă mint

Publicat de la Jan 7, 2010

Mă mint că totul merge bine, Dar ştiu că nu e chiar aşa, Căci încă sunt păcate-n mine Ce îmi robesc viaţa mea. Mi-e greu, iar cerul e închis Prea mult s-o duc nu voi putea Atâte-am spus şi am promis, Dar am ştiut că voi cădea.

MAI MULT

Timpul

Publicat de la Jan 5, 2010

Cu teamă în suflet şi ochii spre ceas, Mă-ntreb din viaţă cât timp a rămas. Căci zboară secunde şi anii mei trec, Apare şi clipa când eu am să plec. Timpul zboară cu paşii lui mari, Pe toţi îi grăbeşte: şi pe cei tari! Nu pot ca să-l ţin, să-l dau înapoi, Rămân doar cu dorul şi ochii mei goi.

MAI MULT

Nu ştiu

Publicat de la Jan 5, 2010

Nu ştiu cât timp a mai rămas Până când viaţa-mi va fi luată, Dar ştiu că sunt doar la un pas Şi voi sta sus la judecată. Nu ştiu de-acum ce-o să mai vină, Trecutul, nu-l mai pot schimba, Dar pot trăi prezentul în lumină Şi asta-i tot ce va conta.

MAI MULT
12